Tidiga investeringar och långsiktigt stöd

Innovationsstödet på Stockholms universitet erbjuder tidigt stöd och vägledning för forskare och studenter med banbrytande idéer. Genom ett nära samarbete mellan SU Holding och SU kan dessa idéer förverkligas och kommersialiseras.

SU Holding investerar i affärsidéer och forskningsresultat, med fokus på att främja innovation inom områden som Life Science, fintech, deeptech, hållbarhetslösningar och materialforskning. Vi arbetar aktivt för att forskare, lärare, studenter, alumner och anställda vid Stockholms universitet ska kunna nyttiggöra sin forskning.

Med riskkapital, omfattande kunskap och ett starkt nätverk tar SU Holding innovationerna från idéstadiet till etablerade bolag och vidare ut på både nationella och internationella marknader. Vi är specialiserade på att stötta entreprenörer kopplade till Stockholms universitet och investerar tidigt i bolag med stor drivkraft och potential. Här på hemsidan kan du läsa mer om hur vi kan hjälpa dig att förverkliga din vision och ta din forskning till nästa nivå. Du är alltid välkommen att ta kontakt med oss – då kan vi berätta mer om både oss och verksamheten.